دوره 13، شماره 3 - ( 9-1401 )                   جلد 13 شماره 3 صفحات 13-3 | برگشت به فهرست نسخه ها

Hajebi_Seyyed B. Investigating the relationship between romantic styles and sexual attitudes with the tendency towards extramarital relationships in married female students of Golestan Islamic Azad University in 2020. 3 2022; 13 (3) :3-13
حاجبی سید بی بی سارا، عباسی ملیحه، عزیزی ضیابری لیلا السادات، ثناگو اکرم. بررسی رابطه‎ی سبک‎های رفتاری عاشقانه و نگرش جنسی با گرایش به روابط فرازناشویی در زنان متأهل در سال 1399. توسعه پرستاری در سلامت. 1401; 13 (3) :3-13

چکیده:   (582 مشاهده)
زمینه و هدف: تنوع موجود میان افراد بشر باعث می‌شود که هر فردی سبک عاشقی خاص خود را داشته باشد. عشق و همه ابعاد عاطفی و هیجانی آن، ارتباط نیرومندی با ویژگی‌های شخصیتی  و تفاوتهای جنسیتی افراد دارد. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطهی سبکهای رفتاری عاشقانه با گرایش به روابط فرا زناشویی و همچنین بررسی رابطه نگرش جنسی با گرایش به روابط فرازناشویی در زنان دانشجو متأهل دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان می‌باشد.
مواد و روش‌ها: این مطالعه توصیفی- همبستگی میباشد. در سال 1399 بر روی 335 زن متأهل دانشجو دانشگاه آزاد استان گلستان  به روش نمونهگیری در دسترس انجام شد. برای جمعآوری اطلاعات از سه ابزار، سبک رفتاری عاشقانه، نگرش جنسی و روابط فرازناشویی استفاده شد. از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره برای بررسی فرضیه‌های تحقیق استفاده شد.

یافته‌ها: تحلیل یافته‌ها حاکی از وجود رابطه مثبت و معنی‌دار بین «سبک‌های رفتاری عاشقانه» و «روابط فرازناشویی» بوده (87/0=r، 004/0= sig) و شدت آن حدود 75% میباشد. همچنین بین «نگرش جنسی» و « روابط فرازناشویی» رابطه مثبت و معنی‌دار برقرار است. (83/0=r، 016/0=sig) و شدت آن حدود 68% میباشد. داده‌ها در  SPSSنسخه20 آنالیز شد. سطح معنی‌داری آزمون­ها 05/0 در نظر گرفته شد.
نتیجه‌گیری: تحلیل یافته ها حاکی از وجود رابطه مثبت و معنی‌دار بین «سبکهای رفتاری عاشقانه» و «نگرش جنسی» با «روابط فرازناشویی» در زنان متأهل دانشگاه‌های آزاد استان گلستان است.

نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/12/28 | پذیرش: 1401/9/13 | انتشار: 1401/9/15